O nama

Dobrodošli u svijet prirodne elegancije i ručno izrađene ljepote.
Mi smo Maja i Danijela, seke koje dijele strast za stvaranjem jedinstvenih, visokokvalitetnih proizvoda koji unose toplinu i stil u vaš dom.

Naša Priča

Sve je počelo iz ljubavi prema prirodnim i ručno izrađenim stvarima. Odlučile smo izrađivati svijeće koje ne samo da prekrasno mirišu, već i unose dašak elegancije u svaki prostor. Svaka naša svijeća ulijeva se u ručno izrađenu betonsku posudu, pa je svaki komad jedinstven. Sve proizvode radimo ručno u Hrvatskoj.

Naši Proizvodi

- Ručno izrađeno s ljubavlju: Svaka svijeća i betonska posuda pažljivo su izrađene rukom, s puno pažnje i ljubavi.
- Prirodni sastojci: Naše svijeće su od 100% sojinog voska, što osigurava čisto i dugotrajno gorenje. Koristimo samo ulja bez parabena i ftalata, tako da možete bezbrižno uživati u njihovim divnim mirisima.
- Održivo i elegantno: Betonske posude nisu samo lijepe već su i višekratne, što ih čini održivim izborom za vaš dom.

 

Naša Predanost

U svaki proizvod ulažemo puno strasti i energije, nastojeći stvoriti svijeće koje su jednako lijepe za gledanje koliko i za korištenje. Bilo da želite stvoriti ugodnu atmosferu ili dodati elegantan dodir svom domu, naše svijeće su tu da poboljšaju vaš prostor svojim izgledom i mirisom.

Hvala vam što podržavate naš mali obiteljski posao i dijelite našu ljubav prema prirodnim i ručno izrađenim proizvodima.

Nadamo se da će naše svijeće donijeti jednako puno radosti u vaš dom koliko i nama dok ih izrađujemo!

Srdačan pozdrav,
Maja & Danijela